2010. május 9., vasárnap

Szórakozás na meg a bulik!

Őszintén szólva nem bulizunk sokat. Talán azért, mert az életünk önmagában is elég szórakoztató, meg pénzünk sem igen akad effélékre.
Emellett én egészen lefáradok a sok élménytől a hét végére, arról nem is beszélve, hogy hétvégén is dolgozom.

No de azért eljárogatunk ide-oda. Vasárnaponként sokszor felülünk egy buszra és meglátogatunk egy közeli városkát vagy falut, mint pl Lewes, amit nem levesnek, hanem luísznak kell ejteni :) . Vagy csak lesétálunk a tengerpartra, ahol betolunk egy jó adag sültkrumplit vagy fagyit.

Szombatonként pedig vagy mi adunk élőzenés partikat, amelyek a főbérlők nagy örömére (főbérlők, akik felettünk laknak) néha hajnalhasadtáig is eltartanak, vagy elsétálunk egy barátunk bulijába, ahol talán kevesebb időt töltünk mint az oda és visszavezető úton, de sokszor a séta a legjobb az egészben.

Megesett, hogy egy belvárosi klubban, pubban, vagy egy erotikus boltban (!) kötöttünk ki bulizás végett, ahol újabb felszínes barátokra tettünk szert. Hétközben pedig szeretünk összejárni hozzánk hasonló szimpatikus fiatal párokkal, akikkel a világ különböző részeiről hozott gasztronómiai élményeket osztjuk meg. Példának okáért a minap magyar vegetáriánus gulyást ettünk skót fagylalt desszerttel, amit jamaikai sütivel dobtunk fel. A társaságban természetesen volt magyar, skót, és egy columbiai is.

Tegnap pedig képzeljétek, egy afrikai házibuliban voltam, ahol kisebb csalódásomra mindenki fehér volt, sőt szőke, mert mint kiderült, a telepes dél-afrikai népek bulija volt, akik ugyanolyan merevek voltak, mint az angolok és csak én táncoltam a jó kis muzsikára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése