2010. november 28., vasárnap

Köszönet

az Angliai Magyaroknak, a HUNUK-nak a 6:3 magazinnak és az Under the Bridge Stúdiónak a lelkes promócióért. A zenekaroknak, akik még költségtérítést sem kértek a fellépésért! Dan & Miriam, Jim Whyte, Eva Thompson, Tripod Dave, Icca's Belle és az AREA86 zenekar, akik Londonból jött le hozzánk igen kalandosan, az utolsó pillanatban találtak buszt - azok helyett, akik elfelejtettek megjelenni. Külön megtiszteltetés, hogy  Lindop Márta, a Magyarok Angliai Országos Szövetségének elnöke is eljött a rendezvényre.

Köszönet az angliai magyaroknak angoloknak és egyéb népeknek, akik ott voltak, és azoknak, akik nem tudtak eljönni, hanem adományaikkal támogatták az ügyet. Azoknak a drága nőcskéknek, akik a pénztárban fagyoskodtak, hogy a belépőket szedjék, és Timnek, aki sört vitt nekik. :)
Köszönet Vikinek a finom pogácsákért, ami további 30 fontot hozott az ügynek. Verának a fotókért, amiket még várunk :)  Krisztának a rakás diákért...  a "kis piros autónak" a bárpultnál, és MINDENKINEK aki velünk volt!

Ez a rendezvény £400 hozott a költségvetésbe. Decemberben folytatjuk!



fotók: Vera Moore, a kollázsért köszönet a HUNUK-nak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése