2011. március 18., péntek

Londoni szuperkoncert :)

Gitarral, szitarral, Joshhal es az o dobszerkezetevel megpakolva izgatottan indultunk ismet Londonba, hogy elso komoly megmerettetesunkel nezzunk szembe. (Elnezest, de megint nincs ekezet, ebben a franya sulikonyvtarban) Ugyanis utolag kiderult - legalabbis szamomra ugy festett -ogy egyben meghallgatason szerepelunk. A fo zenekar a Fastlane Rogalator, akik egyikuk edespajara,  B Spencer emlekezve alakultak meg (egyebkent mindegyik tag aktivan zenel masutt is) telthazas kozonseggel es koncertszervezokkel ajandekoztak meg bennunket. A szinpadon ugy szoltunk, mint a kisangyalok, kulon meglepetes volt az elektromos dob magikus hangzasa, amikor az indiai dalokat jatszottuk. (kepzeljetek el egy modern akusztikus, utos hangszert, szep mely es magas hangzassal vegyitve). Alig tudtuk hova piruljunk a sok dicserettol. :)





Legkozelebb marcius 24-en lathattok minket Budapesten a Dan`s Bookshopban a Bazilika mellett. A helyszinrol es esemenyrol ide kattintva tudtok bovebben olvasgatni (angolul): Treehugger


A londoni koncert bonusza volt, hogy hazafele vegre valthattam par szot telefonon Eva ferjevel, aki nem mas, mint Dave Thompson színés komikus, akinek legismertebb szerepe Tinky Winky volt a Tellytubbiesból. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése