2010. december 4., szombat

Kájndrigarc Miszter Szekkombe (és az albérlővadászat)

Mártikáék kb 3 hete bújkálnak  nálunk amíg nem találnak lakást maguknak. Rejtegetjük őket a főbérlők (szó szerint főbérlők, hiszen felettünk laknak)  Miszter és Miszisz Szekkombéék elől.

Kájndrigarc Miszter Szekkombe (továbbiakban KRMS) arról kapta nevét, hogy komoly ügyvéd ember, és ha e-mailt kapunk tőle, akkor mindig Kind Regards Miszter Szekkombével zárja a sorokat. De néha smsben is. (KÉREM, HOGY  HALKÍTSÁK LE A ZENÉT, TÚL SOK A BASSZUS K.R.M.S.)
Miszisz Szekombe, pedig éppen az ellenkezője. Ő mindig kedves, közvetlen, és szeret minket. Sokszor kapunk tőle ajándékot New Yorkból, mert mindig oda mennek nyaralni. Viszont karácsonykor nem, mert  nem ünnepli Krisztus születését. (Miszisz Szekombe és a fia Damjánka rendszeresen járnak Jehova Tanúi gyülibe)

Mivel mi is költözünk hamarosan, ezért beindult az albérlő jelölt járás itt a Wolstonbury utcában, hogy méltó utódokat találjanak a helyünkre. Ez úgy működik, hogy kapunk egy sms-t, arról, hogy mikor érkeznek az albérlők. Ilyenkor gondosan elrejtjük, vagy elküldjük Mártiékat, kitakarítunk és KRMS végigvezeti az érdeklődőket. Jó sokan megfordultak már nálunk, annyian, hogy kaptunk csokit is a kellemetlenségért. Egyik ilyen járás alkalmával jó nagyot nevettünk, mert KRMS éppen Mártikáékat vezette körbe. Úgy alakult ugyanis, hogy lakáskeresés közben véletlenül jelentkeztek a miénkre is. Ez csak akkor derült ki, amikor a hirdetésre jelentkezvén Miszisz Szekombe megadta nekik a címünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése