2010. szeptember 22., szerda

Szeretet nélküli család

Karenék fent laknak a dombon az erdő közepén, rálátással a Preston parkra és a lenyugvó napra. A ház új, és legalább 3 szintén új autó parkol előtte. A kerités nagy, az Agatha Christie könyvekben ismeretes, magától nyíló cifra vaskapuval. A ház kívülről skandináv jellegű, belül pedig a tipikus interiör dizájn: a falakat fekete fehér nagy virágmintás tapéta díszíti, a bútorok üvegből és a pink különböző árnyalataiból  készültek. Beleértve a lilát is. A szőnyeg süppedős, a vendégszobában 14 párna ül az ágyon, a táncteremben óriási tükör, és olajfestmény festmény ácsorog, amiket a fekete díszes csillár fénye világítja meg. 

A fürdőszoba mosdó márványlapba van ékelve, plazmatévé lóg a falon, a hűtőből jég pottyan ha kell, a ház ura tökéletes mosolytalan arccal néz a fényképekről.

A ház asszonya Karen pedig fejfájástól és jetlegtől (utazás utáni nyavaja) szenved, mert a karib szigeti nyaralás megviselte. Egész nap csak jajgat, majd azzal búcsúzik tőlem, hogy semmiképpen se szüljek gyereket. Csak a baj van velük. A két gyerekek borús ábrázata külön vászonra van nyomtatva.

Ilyenkor elmegy a kedvem az egész meggazdagodósditól. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése