2011. február 22., kedd

Eladó, kiadó! - közhasznú hirdetmény

150 négyzetméternyi otthonunknak új lakókat keresünk azonnali beköltözéssel Rómaifürdőn. A környék szuper, és nagyon jó a közlekedés is. (A HÉV 20 perc alatt kiér a Batthyány tértől, és vannak buszok is - köztük éjszakai a Nyugatitól). A lakás saját autóbejárattal rendelkezik, és a ház előtt is ingyenes a parkolás.

 
Az erkélyről (ami hatalmas) a Római strandra lehet rálátni, és a kertre, ami tele van fákkal. A kiadó lakás az I. emeleten van, és 4 szoba található benne. Otthonnak és vállalkozásnak is megfelel, a közelben sok bolt és iroda található. A híres Római  part  is csupán fél óra sétával.

Rómaifürdő nyáron :)


A lakást kifestettük, félig bútorozott - kívánság szerint bútorozatlan. A négy szobához tartozik egy konyha, wc,  fürdőszoba, erkély és egy kis sufni. Hamarosan jönnek még képek.


egyik szoba - parkettával


A lakás bérleti ára: 120.000 Ft/hónap+ rezsi.  Az alapdíjban már benne van a víz!!!! 
Cím és elérhetőség: 1031 Budapest, Emőd utca 12.
Kati: 0670-553-21-32

Várjuk a kedves érdeklődőket :)

1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Gazsi Viktortól kaptam a címed, mert éppen Bp.-en keresek kiadó lakást. Mi pécsiek vagyunk, de munka miatt akarunk felmenni Bp.-re.Habár inkább belváros közelebbi lakást kerestünk, azért megkérdezem, hogy a Hév, vagy a buszok milyen sűrűn járnak, és autóval mennyi idő beérni a városba. A szobák egymásból vagy külön nyílnak-e. Milyen további költségei vannak a lakásnak. Tudsz mondani valamit, most hányan laknak benne, és mire mennyit fizetnek?
    Az infókat előre is köszönöm.
    Üdvözlettel: Szilágyi Magdolna
    gofree@gmail.com, 70 4556299

    VálaszTörlés