2011. február 7., hétfő

Egy Temetés, Egy Koncert

Kedves Anyuci!

Egész jól sikerült a hétvége. Csütörtökön indultunk a Gatwickről, ahol egy órát kóboroltunk, eszegettünk és nézegettük a boltokat. (Nem kóstoltunk béliszt). A repülőút kellemesen telt, én félig szunyókáltam, félig nézegettem a felhőket. Próbáltam elképzelni, hogy milyen lehet a mennyország egy keresztény szemével. (Vajon a keresztény halottak tényleg a paradicsomba mennek, a muzlimok pedig a "kertekbe"?. Mi van, ha véletlenül eltévednek, vagy összekeverednek...? Pl szegény Mohamed Szt. Péterhez kerül..)

Szokás szerint Zoli anyukája várt minket a Ferihegyen, és az autóban a szokásos kis túrórudi. Ez mindig olyan jó!
Majd hazamentünk kaotikus kis otthonunkba, ahol Katus és Zsuzsus (mindkettő gyönyörű) vártak vidáman. Ittunk bort, hogy ne múljon el a jókedvünk. (Nagyon féltünk, hogy mit hoz a másnap).Még aznap este elmentünk Csabélával Dobogókőre kirándulni, ahol érintetlen volt a havas táj, és dombtetőről néztük a csillagokat . Egy nagyon kellemes kis vendéglőbe is betértünk.

Másnap Keresztmama vitt el minket Kistarcsára. Annyi koszorút vettünk Neked, hogy alig fértünk el tőlük a kocsiban. Keresztpapa mondta a gyászmisédet. (Zsuzsi csak Keresztpap-nak hívta :). Nagyon szép idézetet mondott Szent Ágostontól,  és voltak személyes andekdotácskák is. Ott voltak régi barátnőid is, akikkel a gimiben "rosszalkodtatok". Kár, hogy csak most ismertük őket.  Ezután Mari Mami bőséges ebéddel vendégelt meg bennünket a helyi étteremben. Neked is biztos ízlett volna a rántotthús uborkasalátával. (azt mindenki szereti). Eljöttek Jutka néniék is, Gyöngyike, Öcsi, a két Ági, és egy rakás feketébe öltözött néni, akiket nem ismertünk. (Szerintem Te sem).

Szombaton egész nap takarítottunk és rámoltunk. Este pedig koncerteztünk. Olyan jó volt, hogy Katus és Bence is felléptek. Sok jóbarát és rokon eljött és megismertük végre Andika párját is. Nagyon klassz volt a hely is, angolok szervezték nekünk az egészet. Szuper volt a színpad és a hangosítás, csodásan szólt mindenki. Zsuzsussal bőgtünk rendesen, amikor Katus énekelt. Mert olyan szép volt.

Bihari Bence és Henter Katalin szuperduó


Ma jöttünk vissza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése