2011. január 11., kedd

Lemezkritika

Nehéz úgy foglalkozni a zenével és a zenei promóciós munkával, amikor a zenénél fontosabb dolgok is léteznek. Nekem például a családom és a két szép húgom, akiknek most nagy szükségük van rám. Persze akinek nincs családja és két szép húga, annak megértem, hogy a zene az első. :)

Nem hanyagolom azért a muzsikát, és örömmel jelzem elsőként Nektek - hogy Január végén Brightonban játszunk majd Februárban Londonban, és Márciusban Budapesten.  (Pontos helyszíneket és időpontot is mondok hamarosan) Évával a "szitárlánnyal" itt szoktunk próbálni az új kecóban, és nagyon élvezzük, hogy nem dörömböl le senki.


Emellett pedig az is nagyon jó érzés, hogy az EP szuper visszhangot kapott. Először Mookie Brando barátom írt róla, vagyis rólunk. Mookival kezdtem el annó az akkusztikus zenélést, nagyon sokat köszönhetek neki zeneileg és emberileg is. Mookie blogján találjátok az írást itt


Magyarországi látogatásom alkalmával volt olyan aki a nyakamba ugorva gratulált a Happy Song díjához. Volt, aki vett belőle, volt aki letötötte, volt aki, csak mosolygott...
A lemez itt Angliában is megtalálta a szíveket, sőt eljutott Amerikába is, ahol Nadir zenész barátunk ezekkel a szavakkal (szintén angolul) dícsérte munkánkat:
"I must say it is BRILLIANT!!  Fantastic songs! Your voice is beautiful and crystal clear. The production is awesome! I love it!"


Tőletek is nagy örömmel fogadnám hát a "kritikákat" itt, vagy akár a Facebookon, hiszen ez visz előre bennünket, és a világot :) Ha még nincsen, rendeljetek gyorsan a lemezből itt.
Nehéz idők ezek, és minden kedves barátom, olvasóm és "rajongóm" segítségére szükségem lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése