2013. június 29., szombat

Még egy Henter lány elkelt!!

No hát képzeljétek az én csodás, tehetséges, vicces és szórakoztató ici pici aranyos tündérke Katuska testvérem is férjhez ment! Én olyan de olyan boldog vagyok!
Nem is találhatott volna jobbat, mint a szintén csodás és tehetséges Lacit, aki tenyerén hordja őt, és akit mindannyian nagyon szeretünk.

A lánybúcsún fátyollal hülyülünk
Vannak pillanatok, amikor az ember majd eldurran a sok élménytől. Hát ilyen volt a legutóbbi hazalátogatásunk is, ahol ismét együtt volt a család, sok régen látott jóbarát, sejehuja dínomdánom és a menyegző.

Nekem folyton az jutott eszembe, amikor Kati kicsi volt, és pelenkából menyasszonyi fátylat varázsolt a fejére, és azzal rohangált körbe a szobában. Persze semmit sem látott mögüle, ezért elég gyakran nekiment az ajtófélvának szegény.

A ceremónia, a templomi esketés - amit a közkedvelt és közismert Pálferi atya vezényelt le sokunk nagy örömére - és a "mennyegző" fántásztikusan jól sikerült. 

Mindvégig elérzékenyült büszkeséget éreztem, de nem csak a nap nagysága miatt, hanem azért is, mert minden jól sikerült családi összejövetel megerősíti a hitemet abban, hogy a "pindurpandúrok" legyőzték a szomorú karmájukat, és a már isteni gondviselőkké változtatott és gyönyörűszép mennyei szüleink segítségével - úgy ahogy élő családtagjaink (akikkel egyre szorosabb és egészségesebb viszonyt sikerült kialakítani) pátyolgató szeretetével,  - szépen kezdünk mindhárman révbe érni. 

Az esküvői mulatság Római Fürdőn volt egy hajón

Ezúton is sok boldogságot kívánok az ifjú párnak!


A képre kattintva találtok még fotókat ->

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése