2013. június 12., szerda

Hogyan tovább...

Mint annó munkanélküli koromban, bárcsak tudnám élvezni a munkanélküliséget. De nem könnyű ez. Alex-nak már vannak tervei, de velem mi lesz.

Úgy, mintha csak  magamnak tenném - leírom hát ide az opciókat. De ki tudja, talán valamelyik kedves blog olvasóm ráakad a horogra :)

- Angol tanítás felturbózása. Miért is ne, hiszen imádok angolt tanítani és vannak is tanítványaim. Közben elvégeztem egy TEFL angoltanár kurzust is, itt az ideje, hogy megnézzük mennyire volt hasznos. Tehát ha valaki szeretne angolt tanulni tőlem, akkor jelentkezzetek, nagyon szívesen bevállalok még egy pár tanítványt.

- A weboldal és egyéb grafikai munkáim - amikkel annó a bárt segítettem és gazdagítottam is igen jó referenciák lehetnek ha ebben az irányban mozognék tovább. Ha valaki szeretne szép weboldalt vagy szórólapot vagy bármit amit rajzolni kell, az is forduljon hozzám bátran.

- Esetleg kamatoztathatnám elfeledett fodrász ambícióimat is. Főleg fiú hajakat szeretek várni, és e témában is szívesen várom a jelentkezőket. (Ja és melírozni is szépen tudok!!)

- Alex szerint nem kellene dolgoznom soha többet, helyette inkább bontakoztassam ki hatalmas festői tehetségemet. Ő szegény nem tudja, hogy mekkora lúzerek a festők. Kivéve ha szobák falait festi az ember. Ahhoz pedig nincs kedvem.

- Esetleg írhatnék egy könyvet. De az még ráér. Túl fiatal vagyok hozzá.

- ÁÁÁÁÁ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése