2013. június 4., kedd

Konyhatündér

Mióta van új otthonunk, azóta a főzicskézés lett az egyik kedvenc kreatív tevékenységem (a photoshopon és a movie makeren kívül). Amikor egyedül laktam még Pesten, akkor mindannapi örömforrás volt ez, de Brightonban valahogy elkényeztettek a férfiak, és csak akkor főztem, ha valami oknál fogva egyedül maradtam.

Egy párszor már el kezdtem megfogalmazni magamnak az élet apró örömeit. Ha netán egyszer arra vetemedek, hogy az élet apró örömeiről írjak egy listát, akkor a főzés mindenképpen benne lesz - ezer más dologgal együtt.
Azért is szeretek főzni, mert Anyura emlékeztet. Ezért hogy még jobb legyen, anyu féle dolgokkal próbálkozok, mint például a tojásos nokedli vagy a paprikás krumpli és levesek. Alex természetesen nagyon bátorít ebben az újra kibontakozó szenvedélyemben :)


Ez egy régi felvétel Alex-szal a régi lakásban - matyóhimzéses kötényben


Nagyon ügyes kezdeményezés a Brightoni Konyhatündérek oldal a fészbukon, amit az itteni főleg csajszik töltenek fel remek ötletekkel, receptekkel és képekkel. És úgy látom, nem utolsó sorba remek barátságokat is kovácsol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése