2013. január 1., kedd

Karácsony

Idén is nagyon sok karácsonyunk volt. Az első Budapesten, ahova velünk tartottak Alex szülei is. Első Magyarország- élmény Alexnak is, szülőknek is, és első nagy családi találkozás mindannyiunk számára. Úgy éreztem, hogy össze fog dőlni a világ, ha ez megtörténik. És tényleg összedőlt!
Az ideges-izgatott, szorongós, majd Apu halála után csak szorongós és szomorú, majd Anyu után csupán szomorú karácsony után - íme itt egy teljesen egészséges, Csodálatos Karácsony!
Nagynéném és Nagymamám kibéreltek egy éttermet, ahol libamájjal, paprikáscsirkével kínáltak bennünket, és saját készítésű oroszkrém és  matyóhimzéssel díszített eljegyzési tortával nyűgöztek le minket- és apóst és anyóst.  (Katus barátja) Laci apukája Laci-senior mikulásnak öltözve bort és macskanyelvet osztogatott szét köztünk.
Csak ámultunk és bámultunk, hogy mi a csuda (csoda!) történt a családunkkal. Unokatestvérek, testvérek, barátok, szülők, nagyanyó, rokonok és minden nagyon jóóóó!

5 napot voltunk Budapesten, és minden pillanatát élveztem. Keresztmamánál laktunk, és nála volt a második karácsony, ahol megajándékoztuk egymást a tesókákkal meg a barátkákkal.


A karácsonyi hadjárat folytatódott Newbury-ben, Brightonban és Porthsmuthban.

Ezen a linken meg tudjátok nézni a képeket: Karácsonyi Képek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése