2011. augusztus 27., szombat

Jótékonysági Koncert a Hajléktalan Világbajnokság Ünneplésére

Július 21-e különleges nap volt. A mintegy két hétig tartó vidám stresszet és álmatlanságot követve végre úgy éreztem a színpadon, hogy készen állok a harci feladatra. Két héttel a koncert előtt még nem volt zenekarom és nem tudtam a dobosunk Kaf létezéséről sem. Kaf a kedves madagaszkári fickó csatlakozott Benhez (basszusgitár) és Danielhez (gitár) hogy együtt játsszunk az első közös koncertünkön. 

a zenekar


Nagyon sok támogatást kaptam - főleg a helyi magyaroktól. Balogh Zsuzsa pogácsákat sütött, Vizes János is beugrott kicsit dj-zkedni. Különleges tombolanyereményeink is voltak, mint pl egy hivatalos labda a Hajléktalan Világbajnokságtól és egy póló, amit Lewis Hamilton írt alá még a 2009. évi bajnokságon. (mert éppen ott volt a közelben)

a díjak

A helyszíntől kaptunk egy üveg jóféle pezsgőt, egy kedves fiatalember Paul segített a hangosításban, Phill pedig nagyon klassz balkán zenéket tolt a szünetben. Sok kedves barát segített, s az est folyamán fellépett egy Black Lamp Fall nevű afrikai zenekar is. 

Black Lamp Fall főleg Senegalból

Különleges vendéget is köszönthettünk Jonathan Regler személyében, aki a Street Revolution elnöke és Oxfodból érkezett hozzánk, hogy szívmelengető beszédével inspiráljon bennünket ilyen-olyan jótettre.

Jon beszéde sokunkat meghatott

Végül 100 fontot sikerült összeszednünk, amit a nagy napon átadtam a magyar csapatnak a párizsi világbajnokságon. Borzasztó jól sikerült és emlékezetes volt az esemény, amiről hamarosan írok bővebben.

Rákos Andrással az Oltalom SE elnökével, az edzővel és a többi önkéntessel Párizsban
Azt hiszem Apus igazán büszke lenne! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése